2014-10-26 10:20:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Helyezze kényelembe magát

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tíz óra felé a Hold a Nyilas jegyébe lép. Most pompásan érezheti magát. Ez a tüzes Hold felszólítja, hogy mozogjon többet. Ha csak otthon ül, rosszul fogja érezni magát. Este a Merkúr szemben áll az Uránusszal, a tépelődés nem vezet sehová.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Alkalmazkodjon a dolgokhoz, amik megtörténnek. Mindenesetre ez pont ma nagyon nehezére esik. A nem remélt gyakran megtörténik: látogatója lesz. Hogyan fog reagálni? Örüljön neki! Az este mesés lesz. Biztosan nem fogja egyedül eltölteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a tüzes Nyilas jegyében áll. Most még kevésbé tud uralkodni magán, mint tegnap. Spontán kimondja, amit gondol. Ez kellemetlenné válhat. Merkúr maradt a Mérleg jegyében, szemben az Uránusszal. Arra ösztönzi, hogy kiszellőztessen egy kisebb titkot. Boldog este vár Önre tele örömökkel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Nyilas jegyében áll, Ön pedig egészen éber és érdeklődő lesz. Vasárnap is szívesen ad ki pénzt. Listáján az első helyek között kellene szerepelnie, hogy önmagát kényeztesse valamivel. A luxust szereti másokkal is megosztani. Minden jóból a lehető legtöbbet – ez az, amire Önnek most szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szombatra mondottak mára is érvényesek. Bár a Hold a Nyilas jegyében áll, egy veszekedés veszélye szó szerint a levegőben lóg. Tudatában kell lennie ennek a veszélynek, és belülről békülékenyre kell hangolnia magát, akkor a vasárnap egy csodálatos nap lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nyugodtan átalhatja az egész délelőttöt, akár ebédig is. A Hold belép a Nyilas jegyébe, és ezáltal gondoskodik arról, hogy Ön a mai napon igazán jól érezze magát. Ehhez az is hozzátartozik, hogy elmenjen otthonról valahová ebédelni. Délután a Vénusz együtt fog állni a Nappal, ami szintén jót tesz Önnek segíti majd a tanulásban, kombinálásban és következtetések levonásában. Üzleti ügyeiben is ügyesebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Nyilas jegyében álló Hold segít Önnek abban, hogy örülni tudjon mindennek, amije van. Ne erőltesse, inkább helyezze kényelembe magát, gondolja át, mi az, ami kifejezetten jót tesz Önnek. Egy habfürdő gyertyafénnyel? Egy jó film, vagy egy jó könyv?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma minden tevékenységét nagy adag izgatottság kíséri majd. A Hold a tűz elemű Nyilas jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Neptunnal. Nagyon figyeljen a közlekedési táblákra, és a csúszós utakra. Ha mégis vitába keveredne, ne felejtse: okos enged…. A mai napot csodálatos estével sikerül majd zárnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Semmiről sem fog lemaradni, ha tovább alszik egy kicsit, mint szokott. Igazán aktívnak csak ebédidőben kellene lennie. A Hold a Nyilas jegyében áll, az Ön családja lesni fogja minden gondolatát. Ebéd után vigye a gyerekeket sétálni az Állatkertbe, vagy a vadasparkba. De az sem okoz kellemetlenséget, ha ezt az éjszakát átmulatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ilyen vasárnap csak a mesékben van, mondja majd Ön. Végre lehetőséget kap arra, hogy alaposan kialudja magát. A Hold a Nyilas jegyében áll, meghozza az Ön étvágyát is, ha úgy adódik nyugodtan elfogyaszthat akár két szeletet is a tortából.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Holddal a Nyilas jegyében minden Vízöntő hajlik majd a túlzásokra. Túl sokat eszik, túl sokat iszik, akár túl sokat dohányzik. Ön most túl keveset mozog, röviden: túlságosan is jól érzi majd magát. Pedig jobb lenne, ha kimozdulna egy kicsit a házból. Az eső se tartsa vissza, mint ahogy egy régi slágerben hallhatjuk: „ esős vasárnap délután…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Nyilas jegyében áll, ugyanúgy a Jupiter uralma alatt, mint az Ön jegye. Ez egy boldog napot helyez kilátásba Önnek. Ne sajnálja magától a földi javakat, nyugodtan megengedhet egy kis luxust. Este engedje magát elcsábítani a kedvesének.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: